n 2019 nam Piet deel aan de befaamde Bocuse d’Or wedstrijd (het wereldkampioenschap koken).
Voor de Belgische commis selectie haalde Piet de 1e plaats. Waardoor hij samen met chef Lode De Roover van restaurant Fleur de Lin mocht meedoen aan het EK.
Enkele intensieve maanden later behaalden we een knappe 6e plaats, genoeg om ons te plaatsen voor het WK. In januari 2019 was het dan zover, we verdedigden ons landje in Lyon en behaalden zowaar een 8e plaats!
Om je ervaring nog beter te maken, gebruiken we functionele en analytische cookies. Voor meer details, verwijzen we je naar de Cookie policy.
Essentieel
Essentiële cookies zijn nodig om een goede ervaring op de website te garanderen.
Analytisch
Hiermee staat u ons toe anonieme gegevens te verzamelen over het gebruik van de website met cookies van derden, zoals het aantal kliks en het gedrag van bezoekers op de website. Daarnaast kunnen we via deze optie ook marketinggerelateerde acties uitvoeren. Door deze cookie te activeren help je ons je ervaring verder te verbeteren.
Marketing
Hiermee staat u ons toe marketinggerelateerde gegevens te verzamelen via cookies van derden. Door deze cookie te activeren help je ons je ervaring verder te verbeteren.
Privacybeleid
In het Privacybeleid wordt uitgelegd welke informatie wij verzamelen, waarom wij deze verzamelen en hoe je je informatie kan beheren (bijwerken of verwijderen).
Deze website maakt gebruik van cookies. We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen en te analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en te personaliseren.