Wij zijn Jasper, voormalig leerkracht, en Brieuc, afgestudeerd als dierenarts. Jasper is opgegroeid op een melkveebedrijf en startte op zijn 21ste met het verwerken van hoevemelk tot ambachtelijk ijs. Hij startte in 2017 als student-ondernemer en later als zelfstandige in bijberoep naast leerkracht wetenschappen-wiskunde. In januari 2022 begon Jasper aan deze uitdaging. Hij houdt ervan om zelf iets te creëren en te ondernemen vanaf het prille begin. Brieuc studeerde in zes jaar tijd af als dierenarts, optie rund. Jasper zien in de nieuwe zaak, gaf hem kriebels om mee in het avontuur te stappen. Sinds maart 2022 zit Brieuc mee in de zaak. Samenwerken als partners verloopt voorlopig verbazingwekkend goed. Benieuwd hoe lang we het samen volhouden? Mogen we je binnenkort verwelkomen in ons sprankelend paradijs vol zoetigheden? Meer info op hun website.
Om je ervaring nog beter te maken, gebruiken we functionele en analytische cookies. Voor meer details, verwijzen we je naar de Cookie policy.
Essentieel
Essentiële cookies zijn nodig om een goede ervaring op de website te garanderen.
Analytisch
Hiermee staat u ons toe anonieme gegevens te verzamelen over het gebruik van de website met cookies van derden, zoals het aantal kliks en het gedrag van bezoekers op de website. Daarnaast kunnen we via deze optie ook marketinggerelateerde acties uitvoeren. Door deze cookie te activeren help je ons je ervaring verder te verbeteren.
Marketing
Hiermee staat u ons toe marketinggerelateerde gegevens te verzamelen via cookies van derden. Door deze cookie te activeren help je ons je ervaring verder te verbeteren.
Privacybeleid
In het Privacybeleid wordt uitgelegd welke informatie wij verzamelen, waarom wij deze verzamelen en hoe je je informatie kan beheren (bijwerken of verwijderen).
Deze website maakt gebruik van cookies. We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen en te analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en te personaliseren.